ONS TEAM

Leer ons kennen

20151009_130512.jpg

NANA FELIUS

Founder - Cryptocurrency analist

Ruim 5 jaar ervaring als investeerder in cryptocurrencies en blockchain gerelateerde bedrijven gecombineerd met sterke analytische vaardigheden en bewezen bedrijfskundige expertise stellen mij in staat nieuwe cryptocurrencies te analyseren en de meest veelbelovende munten te selecteren. 

 

Omdat ik geïnteresseerd ben in jonge en snel groeiende ondernemingen en nieuwe disruptive industrieën en verdienmodellen ben ik in staat de kansen en mogelijkheden die de blockchain biedt te signaleren, doorgronden en toe te passen binnen gecentraliseerd georganiseerde bedrijfstakken en bedrijven. 

Met mijn 20 jaar ervaring in sales en marketing, doorzettingsvermogen, streven naar perfectie, passie en creativiteit speel ik een centrale rol in het operationeel succes van cryptos4all.

0fb0dd_6258b53c02124ecbbb22ff756ba926fd~mv2.jpg

ARJAN BARTLEMA

Founder - Blockchain consultant

Met meer dan 30 jaar financiële expertise opgedaan in corporate finance - fonds management - M&A - private equity en investeringen. Gecombineerd met ruim 10 jaar ervaring als investeerder in cryptocurrencies en blockchain gerelateerde investeringen geeft dit mij een uniek gezichtspunt om waarde te ontdekken in dit nieuwe frontier. 

Ik heb meerdere succesvolle bedrijven opgezet en ben in staat om kansen en mogelijkheden te ontsluiten voor onze klanten in deze nieuwe markten.

In 1991 ben ik begonnen bij Deloitte en Touche Corporate Finance in Amsterdam en later in Auckland, Nieuw Zeeland. Daar ben ik 7 jaar CEO geweest van een NZ$ 100 miljoen fonds, waarin ik meer dan NZ$ 50 miljoen voor de aandeelhouders heb verdiend. Ook ben ik als commissaris en investeerder betrokken geweest in een aantal succesvolle bedrijven en investeringen.