top of page

CONSULTANCY

Blockchain oplossingen

De blockchain is een gedecentraliseerde grootboekrekening in de cloud. Doordat elke transactie door alle op de blockchain aangesloten servers geverifieerd moet worden vervangt de blockchain het aspect vertrouwen dat het centrale deel is van elke transactie. Hierdoor ontstaan er ongeëvenaarde mogelijkheden en kansen. Door de toevoeging van 'smart contracts' (Ethereum) ontstaan er nieuwe bedrijven en verdienmodellen waarin het vertrouwen en de 'middleman' vervangen worden door de blockchain.

Bitcoin wordt nu meer en meer gezien als een 'store of value'. Hard geld (sound money) wat niet meer aan inflatie onderhefig is. Hierdoor onstaan er tal van oplossingen en kansen voor het bedrijfsleven.

Vanuit deze invalshoek analyseren wij mogelijkheden voor uw bedrijf in de blockchain.

Onze consultancy bestaat uit:

Algemeen

  • Analyse hoe uw bedrijf het best kan inspelen op blockchain ontwikkelingen

  • Een algemene introductie van de blockchain, de belangrijkste ontwikkelingen en de meest veelbelovende trends

  • Treasury oplossingen - zie hieronder

  • De door ons als meest veelbelovend aangemerkte businessmodellen

  • Specifiek onderzoek op basis van uw unieke situatie

Voor treasuries, CFO's en CIO's van beurs- en niet beursgenoteerde bedrijven:

Microstrategy Inc. heeft succesvol meer dan $1 miljard aan liquiditeiten omgezet naar Bitcoin in een corporate omgeving. Samen met 1000 andere CEO's en CFO's hebben wij de twee daagse conferentie bijgewoond Bitcoin for Corporations. Wij hebben daar inzichten en direct toepasbare draaiboeken verkregen om ook Nederlandse bedrijven te assisteren met hun Bitcoin strategie. In een onlangs verschenen (feb 2021) onderzoek overweegt 5% van de Amerikaanse CFO's Bitcoin toe te voegen aan haar corporate balance sheet.

Neem contact met ons op zodat wij u kunnen assisteren een voorsprong te krijgen in deze nieuwe wereld.

Consultancy: Inner_about
bottom of page